THỜI GIAN MỞ CỬA: Từ thứ 2 đến thứ 6: 8:00 - 20:30; Thứ 7: 9:00 - 18:00

Tasting with tongues: A study of strategies and challenges in the English translation of Vietnamese cuisine

Nguyen Tran Tram Anh

Tasting with tongues: A study of strategies and challenges in the English translation of Vietnamese cuisine

Tác giả: Nguyen Tran Tram Anh
Loại tài liệu: Tài liệu giấy: Khóa luận
Nội dung tóm tắt:
Chapter 1: Introduction. Chapter 2: Literature Review. Chapter 3: Methodology. Chapter 4: Findings and Discussions. Chapter 5: Recapitulation.

Thông tin chi tiết

    Tác giả:Nguyen Tran Tram Anh
    Thông tin nhan đề:Tasting with tongues: A study of strategies and challenges in the English translation of Vietnamese cuisine / Nguyen Tran Tram Anh
    Xuất bản, phát hành:H. : Diplomatic Academy of Vietnam , 2024
    Mô tả vật lý:71 p ; 30 cm.
    Từ Khóa:Graduation Paper , Khóa luận , Khóa luận tốt nghiệp , Ngôn ngữ Anh , Vietnamese cuisine , English translation , Tasting with tongues

Thông tin xếp giá

  • ĐKCB: LV.004091
  • Tổng số bản: 1
  • Tổng số bản rỗi: 1
  • Tổng số đang đặt chỗ: 0
  • Vị trí: Tầng 2- Giá sách: Khóa luận

Từ khóa